Uw website, onze kennis

Bij Prima Reclame zijn we altijd op zoek naar de ideale website die voldoet aan alle wensen van de opdrachtgever. Dat kunnen we uiteraard niet alleen, input van de opdrachtgever is erg belangrijk. Samen met onze kennis en ervaring werken we samen met jou aan de perfecte website. Een goede samenwerking in combinatie met goede communicatie is bij ons de basis voor kwaliteit.

websites
Webshop

Webshops

Ook voor een webshop ben je bij Prima Reclame aan het juiste adres. Afhankelijk van de wensen, bouwen we de ideale webshop in Magento of OpenCart. Tevens zorgen we er voor dat de webshop goed zichtbaar is in de zoekmachines en kunnen we helpen bij het instellen van Google Shopping.

Gratis SEO-check

Heb je al een website? Online marketing heeft als gevolg dat je website beter zichtbaar wordt op het internet. Hoog in de zoekmachines verschijnen zorgt voor meer bezoekers. Wij testen jouw website nu tijdelijk gratis op SEO om te onderzoeken of de website beter geoptimaliseerd kan worden om hoger in de zoekmachines te verschijnen.

Meetbaar resultaat

Bij Prima Reclame weten we hoe jouw website goed kan scoren in de zoekmachines. Vanaf het begin van de ontwikkeling van een website houden we hier rekening mee. Op deze manier zorgen we er voor dat de website goed zichtbaar zal zijn op het internet. Onze websites zijn bovendien snel en overzichtelijk, voor een goede gebruiksvriendelijkheid.

Success

Bij Prima Reclame heb je al een website vanaf

€395,-

Responsive

De laatste technieken

Onze websites worden altijd ontwikkeld met de laatste technieken zodat ze nog jaren mee gaan. We merken dat voor veel van onze opdrachtgevers de mobiele website steeds belangrijker wordt. Door de websites responsive te maken zorgen wij er voor dat ze altijd goed zichtbaar zijn op alle apparaten zoals een tablet en een smartphone.

Portfolio

Sinterklaas Centrale Groningen

Voor Sinterklaas Centrale Groningen hebben wij een website en radio-commercial...
Meer informatie

GelukkigNIETuitelkaar

Voor GelukkigNIETuitelkaar hebben wij de volledige huisstijl mogen maken.
Meer informatie

Logo Livin’ Color

Wij hebben een nieuw logo voor Livin' Color gemaakt!
Meer informatie

Website Bed & Breakfast Thuisch

Wij hebben een website voor Bed & Breakfast Thuisch gemaakt!
Meer informatie

Website Uw Garage Deur

Wij hebben een website voor Uw Garage Deur gemaakt
Meer informatie

Website Meatpoint Tolbert

Wij hebben een website voor Meatpoint Tolbert gemaakt. http://meatpointtolbert.nl/
Meer informatie
portfolioweb1

Website SuperCuts Kappers

Voor SuperCuts Kappers in Groningen hebben we een compleet nieuwe...
Meer informatie
Interesse? Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen